Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Niţică şi Strătănoiu rămân în arest


   Nelu Nițică și Vasilică Strătănoiu nu scapă de arest. Aceștia au atacat cu recurs la Curtea de Apel Galați hotărârea prin care magistrații Tribunalului Vrancea au dispus arestarea lor preventivă. Reprezentanții Biroului de Presă al instanței gălățene ne-au transmis că recursurile le-au fost respinse.
   Vasilică Strătănoiu, membru în Consiliul de Administrație al Obștii de Moșneni Tulnici, este suspectat că a întocmit în fals situații de lucrări pe care le-a prezentat Obștii, încasând suma de 144.000 lei. Din această sumă a virat 35.000 de lei altei societăți, care i-a remis documente ce reprezentau curățatul de pășuni, pe circa 150 de hectare, la Lepșa. Restul banilor și i-ar fi însușit. 
   Nelu Nițică, administratorul firmei Gyuliamate, ar fi cel care ar fi făcut lucrările și ar fi emis facturi în favoarea unei societăți pentru lucrări de întreținere pășuni, ajutând la diminuarea profitului impozabil al agentului economic și la disimularea adevăratei naturi a provenienței sumelor de bani obținute cu titlu de plată pentru facturi emise de Obștea de Moșneni Tulnici.
 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?