Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Ajutor finaciar nerambursabil de până la 200.000 euro pentru micro-întreprinderile din mediul rural


   În perioada 3 – 28 septembrie se pot depune proiecte pentru obținerea unui ajutor financiar nerambursabil de pânã la 200.000 euro. În cazul  în care proiectele prevăd activități de producție de bunuri, intensitatea ajutorului public va fi de până la 85% din totalul cheltuielilor eligibile.

   Această schemă de finanțare acoperă o gamă largă de activități , fiind excluse de la finanțare activitățile agricole.
   Cele mai multe solicitări sunt pentru înființarea de  noi unități de producție fiind eligibile atât construcția/ modernizarea halei de producție cât și achiziția de echipamente tehnologice. O altă categorie importantă o reprezintă cabinetele medicale umane și veterinare. Principalele avantaje ale acestei categorii de activități o reprezintă posibilitatea contrucției / modernizării cabinetelor dar și  achiziționarea de ambulanțe, ne-au declarat reprezentații firmei de consultanță SMART GROUP SOLUTIONS. Totodată în cadrul acestei măsuri,  aplicarea unui proiect de către o micro-întreprindere nou inființată este avantajată din punct de vedere al punctajului obținut, nefiind necesar un istoric al activității. Astfel, cei care vor să demareze o afacere au chiar mai multe șanse decât alte societăți mai vechi. Aceasta este ultima sesiune de depunere de proiecte  pentru a beneficia de fondurile structurale alocate pentru perioada 2007 – 2013 !
   Societatea Smart Group Solutions  asigură consultanță pentru obținerea de ajutor financiar nerambursabil. În cadrul acestei măsuri se pot finanța: – crearea unei noi unități de producție prin construcție / modernizare hală și achiziționare de echipamente de producție,  achiziționarea utilajelor și echipamentelor de lucru din domeniul  construcțiilor, construcția de depozite non-agricole, activitățile de colectare deșeuri și ape uzate, activitățile de reparații, activitățile fotografice sau de tipărire,  activitățile de curățenie și întreținere peisagistică, activitățile medicale, veterinare sau de întreținere corporală , diverse alte activități de prestări servicii etc.
   Pentru obținerea de informații și consultanță sunteți așteptați la sediul firmei SMART GROUP SOLUTIONS din str. Odobești 60 zilnic între orele 8.00 și 17.00 sau telefonic 0337 107 543.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?