Ediția: Marți 30 aprilie 2024. Nr. 6615
Ediția: Marți 30 aprilie 2024. Nr. 6615

GALERIE FOTO: „Protha”, în Tabăra de Creaţie „LicArt”


   Trupa de teatru „Protha” din Panciu a participat la Tabara de Creație „LicArt 2012”. Aceasta s-a desfășurat în perioada 13-18 august, la Poiana Brașov și aici au fost invitați finaliștii Festivalului Național de Arte pentru Liceeni, al cărui director este Radu Herjeu.
    „Protha” s-a numărat printre finaliștii de la secțiunea Teatru, cu „Å¢ara lui Gufi”, de Matei Vișniec, în regia lui Cătălin Sfîrloagă. „Tabăra a fost organizată de Clubul «Nouă ne pasă» și s-a desfășurat la Hotelul Caraiman. Au fost 60 de participanți de la toate secțiunile, respectiv teatru, poezie și fotografie. Membrii trupei care au mers în tabără au fost Oana Miron, Cătălina Mazăre, Iris Tiron, Elena Balaș, Simona Chirilă, Leionid Carabă, George Zbîrciog, Eusebiu Isac, Cristian Conache, Cosmin Dumitru și Marius Gîrleanu. Acestora li s-a alăturat și Noemi Tătaru care, chiar dacă a terminat în acest an liceul, a rămas alături de noi”, a precizat Cătălin Sfîrloagă.
   Zilnic, activitatea s-a desfășurat pe ateliere de lucru, cel de la teatru fiind coordonat de regizorul artistic păncean. „Pe lângă ateliere, trupa a mai facut și excursii la Cetatea Râșnov și Peștera Valea Cetății Râșnov, precum și la Postăvaru și în Brașov”, a adăugat îndrumătorul elevilor de la Panciu. Acesta a mai spus că, la premierea de la secțiunea „Poezie”, participanții de la Teatru au recitat creațiile din finala „LicArt 2012”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?