Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

GALERIE FOTO: Cătălin Kanty Popescu a depus jurământul de prefect


   Noul prefect al județului Vrancea, Cătălin Kanty Popescu, a fost instalat în funcție, vineri, în prezența secretarului de stat al MAI pentru relația cu prefecturile, Cătălin Chiper. În fața șefilor de instituții deconcentrate, a primarilor, noul prefect, Cătălin Popescu a depus jurământul și a promis că va fi la dispoziția cetățenilor.
   Secretarul de stat Cătălin Chiper i-a spus prefectului că obiectivul său trebuie să fie „organizarea în condiții de excepție a alegerilor parlamentare”. De asemenea, secretarul de stat i-a mulțumit fostului prefect, Octavian Vieru, pentru activitatea desfășurată în cele câteva luni în care s-a aflat la conducerea Instituției Prefectului. „Instituția Prefectului Vrancea a fost în această perioadă funcțională și m-am bazat pe ea, în calitatea mea de secretar de stat. Au fost momente grele și cu alegerile și cu inundațiile. Sunt convins că voi avea o colaborare bună și cu domnul Cătălin Popescu. Îmi doresc să existe o colaborare perfectă în instituțiile din Vrancea, mai ales că urmează alegerile parlamentare”, a spus Cătălin Chiper.
   Vicepreședintele Consiliului Județean, Ionel Cel Mare, a prezentat mesajul șefului administrației județene, Marian Oprișan și a dat asigurări că între Instituția Prefectului și Consiliul Județean va exista aceeași colaborare ca în ultimele luni. „În numele președintelui Consiliului Județean, Marian Oprișan, al meu personal îi mulțumesc domnului prefect Octavian Vieru pentru activitatea depusă, pentru colaborarea de care ne-am bucurat. Îi mulțumim și îi urăm succes în activitatea pe care o va desfășura în viitor. Totodată, îi urăm noului prefect al județului, Cătălin Popescu, succes în activitate, să aibă parte numai de realizări, iar zvonul care circulă și conform căruia nu ne vom înțelege este numai o diversiune. Sunt convins că între Consiliul Județean și Prefectură va fi în continuare aceeași colaborare pentru că și unii și alții suntem puși în slujba cetățenilor județului, a tuturor celor care ne-au ales și care speră ca noi să facem ceva pentru ei”, a afirmat vicepreședintele Consiliului Județean, Ionel Cel Mare.
   Noul prefect a menționat, în discursul rău, responsabilitatea pe care o are față de cetățenii județului și i-a asigurat pe cei prezenți de întregul sprijin al instituției pe care o reprezintă, pentru realizarea unui cadru legal și corect de dezvoltare a județului. „Mă angajez să fac cât mai mult bine pentru cetățenii județului Vrancea. Sunt la dispoziția cetățenilor. Să dea Dumnezeu ca lucrurile să se calmeze, să intre într-un climat de muncă. Așa să îmi ajute Dumnezeu”, a spus noul prefect.
   Cătălin Popescu a fost membru PNL și consilier județean două legislaturi consecutive. El a renunțat la funcțiile politice și la cea de consilier județean, pentru un post de funcționar public la APIA București, de unde a fost detașat în funcția de prefect.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?