Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

GALERIE FOTO: Curtea Ambulanţei, asfaltată cu sprijinul Primăriei Focşani


   În curând, ambulanțele vor interveni mult mai repede la solicitări. Începând de ieri, au fost demarate lucrările de refacere a curții interioare a stației centrale a Servicului de Ambulanță Județean Vrancea. Această curte nu mai fusese asfaltată de mulți ani, fiind plină de gropi. „Astăzi (ieri, n. r.) au început lucrările de refacere a curții Serviciului de Ambulanță Județean Vrancea. Se va turna asfalt în cursul zilei de astăzi și de mâine (azi, n. r.). Avem sprijinul autorităților locale, în speță Primăria Municipiului Focșani, cărora le mulțumim pe această cale”, ne-a precizat managerul SAJ, medicul Vitalie Bețișor. Acesta a mai adăugat că asfaltarea curții Ambulanței va aduce multiple avantaje. „În primul rând, pentru a avea acces mai rapid la ieșirea din instituție către solicitări, dar și pentru a da o altă față, mult mai estetică, curții Serviciului de Ambulanță”, a mai spus managerul Bețișor.
   Åži reprezentanții Direcției de Sănătate Publică Vrancea apreciază sprijinul acordat de Ambulanței. „Mulțumim primăriei municipiului Focșani și autorităților județene pentru ajutorul acordat Ambulanței. Degradarea asfaltului din curtea SAJ afecta timpul de răspuns la solicitările venite din partea vrâncenilor în nevoie, ca să nu mai vorbim de uzura autovehiculelor”, a menționat Cătălin Graur, directorul DSP Vrancea.
   Viceprimarul municipiului Focșani, Gabriel Necula, a precizat că autoritatea locală a luat decizia de a ajuta SAJ Vrancea deoarece astfel se vine în sprijinul focșănenilor. „Am luat această decizie deoarece municipalitatea acordă o atenție deosebită sănătății cetățenilor orașului Focșani”, a afirmat viceprimarul Necula.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?