Ediția: Luni 27 Mai 2024. Nr. 6634
Ediția: Luni 27 Mai 2024. Nr. 6634

GALERIE FOTO: Cofetăria Marţipan readuce in prim plan gustul prăjiturilor şi torturilor de odinioara, ca la mama acasă !!!


   Cofetăria  Marțipan vă îmbie cu prăjituri, torturi și cozonaci delicioși, începând cu 1 august, în Focșani. Noua locatie este situată vizavi de Sala Polivalentă, pe Bulevardul Unirii într-o zonă frumoasă, centrală, cu deschidere la promenadă. Cofetăria și patiseria, vin cu o noutate pentru iubitorii de dulciuri, elementul cel mai important fiind calitatea produselor, tradiționale și naturale, la prepararea cărora nu se vor folosi conservanți sau E-uri. „În zilele noastre este foarte greu să mai găsești produse naturale, fără conservanți sau E-uri, deoarece producătorii caută metode de păstrare pentru o perioadă cât mai îndelungată a produselor perisabile. Prăjiturile preparate fără conservanți sau E-uri au un termen de valabilitate mai mic. De asemenea, costurile sunt mai mari, dar ele sunt răsplătite cu aprecierea și fidelitatea clienților”, ne-au declarat soții Truică, administratorii acestei afaceri de familie. Un amănunt demn de menționat este faptul că produsele au și prețuri avantajoase.
   Ideea deschiderii unei cofetării a venit pur si simplu, deoarece în familie, mamele, mătușile și bunicile sunt adevărate artizane ale prăjiturilor. „Încercăm să readucem în peisaj cofetăria de odinioară. De mici suntem pasionați de dulciuri, motiv pentru care am vrut să continuăm tradiția în familie. Bunica mea, care era pensionară, producea la ea acasa și vindea prăjiturile apropiaților, vecinilor”, ne-a spus Vlad Truică, administratorul Cofetăriei Marțipan. Numele locației ne duce cu gândul la torturile cu marțipan, care sunt printre preferatele celor doi tineri intreprinzatori și care reprezintă cu adevărat  cofetăria, marțipanul fiind un ingredient foarte utilizat. 

Cofetărie clasică tradițională, cu boema, amandine și prăjitura „Ora 12”

   Cofetăria Marțipan are produse naturale, din cofetăria clasică tradițională, de dinainte de anii ’89. „În laboratorul nostru facem din ingrediente proaspete, combinate cu mult talent, cele mai gustoase și elegante torturi de nuntă, aniversare, sau orice alte ocazii, prăjituri de casă, produse de patiserie și de brutărie”, spun soții Truică. Printre prăjiturile pe care le puteți savura aici, sunt: diplomat cu șarlotă, înghețată fiartă cu diverse arome, amandină, savarină, prăjitura „Ora 12”, boema, Excelent, Cabana dar și rețete noi, diversificate, precum Richard, Hawai,Special, Milano si multe altele. De asemenea, Cofetaria Marțipan vă așteaptă cu o gamă diversificată de torturi de nuntă, torturi aniversare personalizate la comandă, torturi pentru evenimente speciale și multe altele: ecler, choix a la creme, prăjituri asortate, rulou cu friscă, indiene, , tort diplomat, tort caramel, tort ciocolată, tartă cu fructe, frutissima, prăjitura „cartof”,. Toate rețetele folosite sunt ca acasă, cremele fiind realizate prin procedee tradiționale.
   Patiseria este locul unde găsiți cozonaci cu un gust aparte, chec „ca la mama acasă”, cornuri, brânzoaice, plăcinte (cu branza, cu mere, cu dovleac),, pateuri cu ciuperci si carne, ștrudel, linzer cu mere,, melc cu nucă, croissant, japoneze, saleuri, sărățele și multe alte produse care vă vor satisface toate gusturile. „Respectând rețetele tradiționale, Cofetăria Marțipan doreste sa se evidentieze  si  să se diferențieze de alte cofetării, care prin încercarea de a reduce costurile de producție, au adus atingere calității produselor oferite. Însă cofetăria noastră va continua să respecte cu strictețe aceste rețete,  continuând, totodată, să îmbunătățească metodele de preparare, să aducă noi arome în combinații surprinzător de delicioase”, spun administratorii Cofetăriei Marțipan.

Tortul de nuntă, un plus de culoare și bun gust

   Fiecare tort de nuntă este menit să reflecte personalitatea mirilor. În acest sens, specialiștii Cofetăriei Marțipan, cu o vastă experiență în cofetărie, acumulată în peste 20 ani de activitate, vă oferă un design creativ și original. „Torturile noastre de nuntă conțin cele mai alese ingrediente, naturale și proaspete, pentru a răsfăța toate gusturile. Fiecare tort de nuntă e făcut cu mare atenție, prețuind fiecare detaliu”, spun reprezentanții Cofetăriei. Torturile de nuntă de la Marțipan aduc un plus de culoare și bun gust celui mai important eveniment din viața fiecăruia.
   De asemenea, Cofetăria Marțipan poate prepara și prăjituri pentru persoanele care suferă de diabet, folosind ca ingredient pentru indulcire zaharina. Administratorii de aici își propun ca cel puțin o dată pe săptămână să facă astfel de produse speciale.

„Produsele noastre vor încânta și cele mai rafinate gusturi!”

   Fie că dorești să comanzi tortul de nuntă, tortul aniversar, sau să te răsfeți cu cele mai alese produse de cofetărie, ori să petreci clipe de neuitat cu cei dragi în ambiața selectă a unei cofetării moderne, mai nou, există un loc în Focșani unde poți să le ai pe toate. Cofetăria Marțipan deține un laborator modern, animat de un personal calificat si entuziast, cu o vastă experiență în domeniul produselor de cofetărie, gata să satisfacă cele mai pretențioase gusturi. Cofetăria Marțipan este o oază de eleganță și confort, întâmpinând vizitatorii cu sortimente care îmbină stilul tradițional cu cel contemporan, fiind alcătuite din cele mai fine și sofisticate ingrediente. Delicioasele tentații ale deserturilor și cadrul prietenos, precum și servirea de înaltă clasă, vă asigură o experiență memorabilă.
   Cofetăria este deschisă de doi tineri întreprinzători, care au decis  să lase in urma lor   vacarmul din București pentru  un  oras mai   liniștit, într-o zonă mai aproape de casă. Cofetăria Marțipan se adresează întregului public. „Sperăm să fim bine primiți ,  clientii nostri să ne încurajeze să aducem noi sortimente iar noi sa ii putem surprinde placut intotdeauna . Cu cel mai bun raport calitate-preț  de pe piata  , produsele noastre vor incanta si cele mai rafinate gusturi , satisfacția clientilor nostri fiind  obiectivul nostru  declarat! „, spun administratorii Cofetăriei.
   „Vă așteptăm cu drag să ne treceți pragul într-o locație deosebită, cu cele mai delicioase prăjituri și produse de patiserie!”

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?