Ediția: Vineri 19 iulie 2024 Nr. 6674
Ediția: Vineri 19 iulie 2024 Nr. 6674

Sylvester Stallone a scris un nou scenariu pentru un film de acţiune


   Sylvester Stallone a scris scenariul pentru un nou film de acțiune. Pelicula se intitulează „Homefront”, iar filmările vor începe în luna septembrie a acestui an, potrivit contactmusic.com.
   Actorii care vor juca în „Homefront” sunt James Franco și Jason Statham. Pelicula, care va fi regizată de Gary Fielder, spune povestea lui Phil Broker (Jason Statham), care se mută cu familia lui într-un orășel pe care îl credea liniștit, dar unde va găsi violență, traficanți de droguri, totul sub stăpânirea unui magnat pe nume Gator, interpretat de James Franco, informează contactmusic.com. „Nu mă pot gândi la o echipă mai bună pentru a aduce acest film pe ecran. Scenariul lui Sly este fantastic, James și Jason sunt doi actori remarcabili, iar Gary chiar știe să regizeze acest tip de film”, a spus Avi Lerner, unul dintre producătorii executivi.
   Filmările vor începe la sfârșitul lunii septembrie, la New Orleans. James Franco s-a făcut remarcat în rolul principal din pelicula „127 de ore”, de Danny Boyle, numărându-se printre tinerele staruri hollywoodiene în plină ascensiune.
   Britanicul Jason Statham a jucat în cele două filme din seria „Eroi de sacrificiu/ The Expendables”, cu actori ca Sylvester Stallone, Arnold Schwarzenegger, Bruce Willis, Chuck Norris.

Articolul precedent
Articolul următor

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?