Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

Bărbat judecat pentru uciderea tatălui său


   Åžtefan Necoară, bărbatul din Boțîrlău, comuna Vulturu, acuzat că și-a ucis tatăl în bătaie, a fost trimis în judecată de procurori. Aceștia au finalizat urmărirea penală cu un rechizitoriu, în care au concluzionat toate datele anchetei. Bărbatul este acuzat de comiterea infracțiunii de omor calificat, după ce în noaptea de 9 spre 10 mai i-a aplicat tatălui său o ultimă bătaie, în urma căreia bătrânul de 77 de ani a decedat. 
   În comunitate se știa că Åžtefan Necoară are un comportament agresiv față de părinții săi, vecinii bănuindu-l chiar că și-ar fi violat mama. Bătrâna a fost dusă la un control medico-legal în acest sens, ocazie cu care s-a stabilit că nu s-a întâmplat nimic din ceea ce discutau localnicii pe la porți.
   În ceea ce privește autopsia bătrânului decedat, medicii legiști au concluzionat că acesta a murit din cauza unui traumatism toraco-abdominal, căpătat în urma unor lovituri cu corpuri dure. În cauză s-a dispus și efectuarea unei expertize psihiatrice, care a stabilit că Åžtefan Necoară a comis fapta având discernământ. El a fost arestat preventiv a doua zi de la comiterea faptei, după ce a recunoscut ceea ce a făcut. A motivat comiterea infracțiunii prin faptul că bătrânul a fost cel care a sărit la el cu un cuțit, motiv pentru care a vrut să-i aplice o corecție.

Articolul precedent
Articolul următor

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?