Ediția: Vineri 10 Mai 2024. Nr. 6620
Ediția: Vineri 10 Mai 2024. Nr. 6620

VIDEO şi GALERIE FOTO: Marian Oprişan: Am votat pentru adevăr, pentru dragoste, pentru înţelegere în România


  

 

   Președintele Consiliului Județen, Marian Oprișan, a declarat, ieri, după ce a ieșit din secția de votare, că a votat „pentru adevăr, pentru dragoste, pentru înțelegere în România”. Åžeful administrației județene a votat secția numărul 9 de la Colegiul Național „Mihail Kogălniceanu”, din Focșani. „Astăzi (ieri-n.r.), 29 iulie 2012, de ziua Imnului Național, să ne amintim că Anton Pann a cântat pentru prima oară pe versurile lui Andrei Mureșan, «Deșteaptă-te române». În același spirit m-am prezentat la secția de votare numărul 9 din Focșani. Am votat pentru adevăr, am votat pentru dragoste, am votat pentru înțelegere în România. Am votat pentru un stat care să aibă grijă de cetățenii săi, am votat pentru un stat care să asigure cetățenilor săi o viață decentă și am votat pentru un stat care să fie servitorul cetățenilor și nu stăpânul cetățenilor României”, a afirmat Marian Oprișan.
   Președintele Consiliului Județean a precizat că „Vrancea va spune DA”, la referendum. „Încă de la Dimitrie Cantemir, când Vrancea era republică și șeful Divanului boieresc îl întreba pe domnitor: «Ce spune Vrancea, Măria Ta?», Vrancea spunea ceea ce era bine pentru acele vremuri. Cred că peste timpuri, cu responsabilitatea cetățenilor județului pe care o cunoaștem cu toții, și care se vor prezenta la vot, Vrancea va spune DA”, a încheiat președintele Marian Oprișan.

„Am votat pentru ca toți românii plecați în lume să se poată întoarce acasă”

   Deputatul PSD de Vrancea, Angel Tîlvăr, a declarat că a votat împotriva unui regim politic abuziv și despotic. „Am considerat că este datoria mea de cetățean să omologhez un proces profund democratic desfășurat cu respectarea deplină a legalității demersului. Datorez votul meu copiilor acestei țări și dreptului cetățenilor la o viață demnă”, a afirmat deputatul Angel Tîlvăr.
   Deputatul Ciprian Nica a declarat că a votat pentru liniștea românilor și pentru ca aceștia să poată munci în țara lor. „Mulți concetățeni de-ai mei din Italia, din Spania sau din din alte colțuri ale lumii mi-au spus că se vor întoarce în România doar dacă Traian Băsescu va fi demis! Am votat pentru ca toți românii plecați în lume să se poată întoarce acasă. Am votat pentru ca România să devină o țară predictibilă, țară cu oameni demni și care să nu se întrebe, după o săptămână de la salariu, la ce să renunțe luna aceasta: la pantofi pentru copil sau la fructele pe care să i le dea acestuia ca pachețel”, a precizat deputatul Ciprian Nica.
   Deputatul PSD de Vrancea, Cristian Dumitrescu, a declarat că a votat pentru schimbarea în bine a României și pentru ca țara noastră să obțină o nouă orientare pe termen mediu și lung, orientare care ține atât de puterea legislativă și executivă, dar și de cine se află în fruntea statului. „România are nevoie de o imagine nouă, seriozitate, implicare și responsabilitate care să confere României o nouă credibilitate pentru orientare strategică de dezvoltare a țării și de asigurăre a prosperității în primul rând a cetățenilor”, a precizat deputatul Cristian Dumitrescu.
         

6 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?