Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628
Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628

Accident provocat de un șofer fugar


   Un tânăr inconștient, din comuna Homocea, a provocat un accident de circulație, în care au fost rănite patru persoane, după care a fugit de la fața locului.
   Accidentul s-a produs sâmbătă dimineață, la ora 4.30, pe DJ 119 J, în afara localității Adjud.
Gabriel M., de 20 ani, din Homocea, în timp ce conducea o autoutilitară Dacia, datorită neadaptării vitezei într-o curbă la stânga, a pierdut controlul autoturismului, a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat pe câmpul din partea dreaptă a sensului de mers. Åžoferul a părăsit locul accidentului, deși în urma evenimentului a rezultat rănirea gravă a lui Andrei O., de 18 ani, și rănirea ușoară a lui N. A., de 15 ani, a Anei-Maria B., de 19 ani, și Lenuței B., de 18 ani, toți din Homocea.
   Câteva ore mai târziu, polițiștii l-au găsit pe șofer, care a dat explicații în legătură cu motivul pentru care a părăsit locul accidentului. „La ora 10.30, polițiștii l-au identificat pe M. Gabriel, ocazie cu care a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,50 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat. Tânărul a fost condus la Spitalul municipal Adjud, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal de cercetare”, spun polițiștii, într-un comunicat de presă.
   Un alt accident s-a produs la ora 17.25, în aceeași zi, la Panciu. Polițiștii din Panciu au fost sesizați despre faptul că Răzvan-Nicolae S., de 24 ani, din Brașov, în timp ce se deplasa cu bicicleta prin curtea locuinței tatălui său, din comuna Å¢ifești, s-a dezechilibrat și a căzut, rănindu-se ușor.
De asemenea, un accident s-a produs și în afara localității Obrejița. Marius S., de 22 ani, din București, în timp ce conducea un autoturism Daewoo, a acroșat-o și accidentat-o ușor pe minora C. F. B., de 4 ani, din Obrejița, care, fiind lăsată nesupravegheată, s-a angajat în traversarea părții carosabile prin loc nepermis și fără să se asigure.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?