Ediția: Vineri 10 Mai 2024. Nr. 6620
Ediția: Vineri 10 Mai 2024. Nr. 6620

Jitea rămâne în arest


   Magistrații Tribunalului Galați au decis, ieri, respingerea cererii de eliberare sub control judiciar pe cauțiune formulată de Liviu Jitea, ca fiind inadmisibilă. Acțiunea a fost introdusă încă de săptămâna trecută. Jitea poate face recurs la Curtea de Apel Galați. Acesta se află în arest din data de 9 martie, la fel ca șase colaboratori ai săi. Doar Mona Florența Ionescu a fost pusă în libertate înainte de sărbătorile pascale.
   Reamintim că la data de 8 martie, procurorii și polițiștii au descins în locuințele lor, dar și în sediile societăților comerciale aparținând lui Liviu Jitea. Peste 60 de percheziții au avut loc la începutul lunii martie în Vrancea, Brăila și Galați și peste 70 de persoane au ajuns la audieri. Pe numele a 18 dintre acestea, procurorii au solicitat mandate de arestare preventivă, dar instanța de judecată a dispus emiterea doar a opt mandate. Între timp, una dintre persoanele arestate a fost eliberată. 
   Persoanele anchetate sunt acuzate de evaziune, prin urmare, anchetatorii au pus sechestre pe imobile, mașini și alte bunuri aparținând inculpaților.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?