Ediția: Duminică 28 aprilie 2024. Nr. 6613
Ediția: Duminică 28 aprilie 2024. Nr. 6613

Bărbatul care şi-a violat fetiţa vrea să fie liber


   Nicușor I., bărbatul din Gugești acuzat că și-a violat fiica, în vârstă de cinci ani, a fost prezent din nou în fața judecătorului, ieri. Cum inculpatul nu a fost încă expertizat psihiatric, instanța a dispus acordarea unui nou termen de judecată pentru luna septembrie. Nu înainte de a pune în discuție menținerea măsurii arestului preventiv.
   Procurorul a susținut că temeiurile care au dus la luarea acestei măsuri preventive împotriva inculpatului încă subzistă, așadar aceasta trebuie menținută. De partea cealaltă, atât inculpatul cât și avocatul acestuia au solicitat continuarea judecății cu Nicușor în stare de libertate și înlocuirea măsurii preventive a arestului cu aceea de a nu părăsi localitatea. Bărbatul, care are 51 de ani, a mai arătat că este singurul susținător al familiei și rudele au nevoie de el.
   Nicușor este acuzat de viol și incest. Faptele datează din noaptea de 25 spre 26 martie, când acesta a întreținut raport sexual cu fetița sa, de numai 5 ani. Inițial, bărbatul nu a recunoscut ceea ce a făcut și a susținut că fetița s-ar fi lovit singură în zona genitală. Ulterior, a recunoscut fapta și a spus că regretă ceea ce a făcut. Fetița prezenta leziuni în zona genitală și chiar a fost deflorată, având nevoie de 5-6 zile de îngrijiri medicale, pentru a se reface.
   Anchetatorii spun că din locuința inculpatului, după comiterea faptei, au fost ridicate mai multe materiale pornografice, respectiv filme și reviste. Chiar soția inculpatului a fost cea care le-a spus anchetatorilor că omul avea un comportament deviant în ceea ce privește sexualitatea, dar ulterior, în fața instanței de judecată, a susținut că ar vrea să se împace cu acesta. Nicușor mai are o fiică, în vârstă de trei ani.

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?