Ediția: Luni 13 Mai 2024. Nr. 6622
Ediția: Luni 13 Mai 2024. Nr. 6622

Bărbat accidentat grav în timp ce traversa drumul european


Un bărbat din Râmnicu Sărat, județul Buzău, a fost grav rănit în urma unui accident rutier, care a avut loc miercuri seara, pe DN 2 E85, pe raza comunei Slobozia Bradului. Potrivit polițiștilor, pietonul a fost acroșat de o autoutilitară condusă de un focșănean, în timp ce traversa drumul european prin loc nepermis. „La data de 25 februarie a.c., ora 18.47, pe DN2 E85, polițiștii din comuna Slobozia Bradului au fost sesizați despre faptul că B. Lucian, de 47 ani, din municipiul Focșani, în timp ce conducea o autoutilitară, l-a accidentat și rănit grav pe pietonul P. Aurel, de 54 ani, din municipiul Rîmnicu Sărat, județul Buzău, care se angajase în traversarea străzii prin loc nepermis și fără să se asigure. Cercetările continuă în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului”, ne-a precizat subcomisar Bogdan Toader, ofițerul de presă al IPJ Vrancea.
    Un alt accident, soldat cu rănirea unei persoane, a avut loc tot pe drumul european, dar în afara municipiului Adjud. Șoferul unui autoturism a pătruns pe drumul european dintr-o stație peco fără să se asigure, moment în care a intrat în coliziune cu o autoutilitară. În urma impactului, o pasageră din autoutilitară a fost rănită. „La data de 25 februarie a.c., ora 08.06, pe DN2 E85 în afara municipiului Adjud, polițiștii rutieri au fost sesizați despre faptul că C. Åžtefan de 34 ani, din municipiul Bârlad, în timp ce conducea un autoturism a pătruns pe drumul european din parcarea unei stații peco fără a acorda prioritate de trecere unei autoutilitare. În urma producerii evenimentului a rezultat rănirea ușoară a pasagerei din autoutilitară. Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului”, a adăugat ofițerul de presă.
    Oamenii legii au venit cu precizări și în cazul accidentului de miercuri, din Focșani, când un pieton a fost accidentat pe zebră. Din fericire, pietonul a fost rănit ușor. „La data de 25 februarie a.c., ora 10.05, polițiștii rutieri au fost sesizați despre faptul că M. Mircea, de 79 de ani, din municipiul Focșani, în timp ce conducea un autoturism pe str. Simion Bărnuțiu, l-a acroșat pe B. Vasile, de 64 ani, din localitate, aflat în traversarea străzii pe marcajul pietonal. În urma producerii accidentului a rezultat rănirea ușoară a pietonului. În cauză a fost întocmit dosar penal”, a mai spus purtătorul de cuvânt al poliției.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?