Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

Contestaţii la concursul de experţi


   Profesorii nemulțumiți de punctajul obținut la concursul pentru admiterea în Corpul Național Experților în Management Educațional au depus contestații la Inspectoratul Åžcolar Județean (ISJ). Ieri, până la ora 15.00, la ISJ au fost depuse 7 contestații. Potrivit reprezentanților Inspectoratului, ieri a fost ultima zi în care se mai puteau depune contestații.
   Inspectorul școlar general adjunct, Luminița Balaban, a declarat că toate aceste contestații vor fi soluționate săptămâna viitoare, în cadrul Consiliului de Administrație. „La acest moment avem șapte contestații, depuse de cadrele didactice care vor să facă parte din Corpul de Experți, în cea de-a doua serie. Nu există o comisie de analiză a acestor contestații, în schimb nemulțumirile vor fi analizate în ședința de luni a Consiliului de Administrație al Inspectoratului Åžcolar. Fiecare va primi un răspuns în funcție de documentele existe la dosar și verificarea acestuia”, a afirmat Luminița Balaban.
   În cea de-a doua sesiune de admitere în Corpul Național Experților în Management Educațional și-au depus dosarele 85 de candidați, fiind admise 71 de dosare. La prima sesiune de concurs, din primăvară, au aplicat 178 de candidați, dintre care au fost admiși 72.
 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?