Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

CSM Focşani, eliminată ruşinos din Cupa României la fotbal


   Echipa de fotbal CSM Focșani a părăsit ediția din acest an a Cupei României încă din primul tur. Fără doi jucători de bază, portarul Vali Borș și mijlocașul Octavian Bucătaru, lăsați pe banca de rezerve, focșănenii antrenați de Adrian Toma și Aurel Pastia au pierdut, 2-1 (1-0) partida disputată pe terenul formației CSM Moinești, grupare formată din jucători a cărei medie de vârstă nu depășește 22 de ani și care a promovat în acest an în liga a treia la fotbal.
   Gazdele au început partida mai bine și au deschis scorul încă din minutul 9, prin veterenul Sorin Trofin, care a executat o lovitură liberă de la 25 de metri, iar portarul Trifan a scăpat mingea în poartă. Pe fondul unei evoluții modeste și în care s-au apropiat rareori de poarta adversă, focșănenii au primit și al doilea gol, de la același jucători, Trofin, care a șutat de la marginea careului și a înscris cu largul concurs al portarului Trifan (74).
   Cu trei minute înainte de finalul jocului, fundașul Eugen Åžtefan a redus din handicap, după o centrare expediată de Nistoroiu, dar era mult prea târziu pentru a se întoarce soarta partidei. CSM Focsani a evoluat cu: Trifan – Ciornei (Nistoroiu), E. Åžtefan, Crăciun, Fl. Stanciu – Suvac, Åžonțu, Săpunaru (Lida), Dumitriu (Mîndrescu)- Milea, Pasăre (Vl. Negoiță) În turul doi al cupei, programat pe 1 august vor intra alte două formații vrâncene, Young Stars Panciu și Național Golești (câștigătoarea fazei județene).

Panciu joacă sâmbătă amical la Tecuci

   Formația Young Stars Panciu va susține sâmbătă primul amical al sezonului. De la ora 11.00, păncenii, antrenați de Dănuț Bolocan și Paul Cioran vor evolua pe terenul formației CSÅž Tecuci, grupare care a fost eliminată aseară din Cupă României, fiind învinsă cu 3-2 de Conpet Cireșu (Brăila). Lotul formației „dintre vii” va efectua cantonamentul montan în localitatea suceveană Frasin, în perioada 25-31 iulie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?