Ediția: Duminică 28 aprilie 2024. Nr. 6613
Ediția: Duminică 28 aprilie 2024. Nr. 6613

Bărbatul care şi-a sugrumat iubita a fost arestat preventiv


   Vasile Oană, bărbatul din Rîșnov, județul Brașov, care și-a sugrumat iubita din Tănăsoaia, a fost arestat preventiv pentru 29 de zile. Procurorii l-au dus ieri în fața magistraților de la Tribunalul Vrancea, aceștia eliberând mandatul care îl va ține în următoarele săptămâni în arest.
   La audieri, Vasile a spus că regretă nespus fapta și că nu și-a dat seama că femeia va muri. El a susținut că s-a enervat atunci când a realizat că și-a vândut casa de la Rîșnov degeaba, iar femeia cu care vroia să-și construiască viitorul nu mai dorea să se mute împreună cu el.
   Duminică seara, cei doi s-au luat la ceartă. În jurul orei 23.30 în urma discuțiilor aprinse, bărbatul a sugrumat-o pe femeie. Aceasta a căzut pe pat și nu s-a mai ridicat. În camera alăturată, doi dintre copiii victimei dormeau, fără să știe că mama lor nu se va mai trezi niciodată.
   După ce și-a dat seama că femeia a murit, Vasile a plecat la Rîșnov. Ulterior, le-a spus polițiștilor că nu vroia să se sustragă urmăririi penale, ci doar să își ia rămas bun de la cei doi copii ai săi, rezultați dintr-o altă căsnicie. A reușit să ajungă acasă și să povestească cele întâmplate, după care a mers la Secția de Poliție din Rîșnov și s-a predat.
   Polițiștii brașoveni au verificat veridicitatea primei declarații date de făptuitor. Au luat legătura cu polițiștii din Tănăsoaia, care au mers acasă la victimă, aceasta fiind găsită fără suflare.
   Luni, bărbatul a fost adus la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea, unde și-a menținut declarația dată la Rîșnov. Bărbatul a ajuns în arest, trupul femeii a fost dus la Serviciul de Medicină Legală pentru autopsie, iar copiii au ajuns în grija rudelor.
   Potrivit procurorilor, aceasta este a treia faptă de omor care are loc în comuna Tănăsoaia, în ultimele săptămâni.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?