Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613

Bărbat arestat preventiv pentru tentativă de OMOR


   Un bărbat, din județul Buzău, a fost la un pas de moarte, după ce a fost înjunghiat de un vrâncean, din Cotești. Fapta a fost comisă luni seara, în jurul orei 23.45, la Cotești.
   Luni, Nelu Teodor D. a venit în vizită la o femeie din Cotești, cu care avea o relație. Acolo a dat peste Roberto V., fratele femeii, cu care nu se înțelegea deloc. Victima și femeia s-au ascuns de Roberto, care însă i-a urmărit. I-a găsit pe cei doi într-o cameră, chiar în timp ce se „giugiuleau”.  
Bărbatul s-a năpustit asupra concubinului surorii sale și i-a aplicat o lovitură de cuțit în burtă.   
   Buzoianul a ajuns la spital și a fost supus unei intervenții chirurgicale de urgență. Medicii au afirmat că viața bărbatului a fost pusă în pericol, motiv pentru care agresorul a fost dus la instanță ieri. A primit mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile, pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă de omor. În timp ce agresorul a ajuns în arest, victima va mai rămâne internată în Secția de Terapie Intensivă din cadrul Spitalului Județean de Urgență din Focșani.
   Polițiștii confirmă incidentul. Ei spun că „la data de 16.07.2012, orele 23.45, polițiștii din Cotești au fost sesizați despre faptul că V. Roberto, de 37 ani, din localitate, în urma unui conflict spontan, i-a aplicat o lovitură cu un cuțit, în zona  abdominală lui D. Nelu Teodor, de 34 ani, din comuna Topliceni, județul Buzău. În urma loviturii primite, bărbatul a suferit o plagă prin înjunghiere în zona epigastrică, fiindu-i pusă viața în pericol, motiv pentru care s-a impus o intervenție chirurgicală”.
   Oamenii legii continuă cercetările pentru a stabili împrejurările în care s-a produs incidentul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?