Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

Directorul Peace Corps România, în vizită la Panciu


   Directorul Corpului Păcii România, Sheila Crowley, se va afla, astăzi, la Panciu, cu ocazia inaugurării parcului din curtea interioară a Liceului Teoretic „Ioan Slavici”. Investiția s-a realizat în cadrul proiectului „Green Niche For LIS” („Un colț verde pentru LIS”), cofinanțat prin Programul de parteneriat al Corpului Păcii.
   „Green Niche for LIS” a avut ca scop crearea unui spațiu verde în curtea interioară a liceului, care să permită desfășurarea de  activități educative școlare și extrașcolare, în aer liber. Lucrările de amenajare a parcului s-au desfășurat în perioada aprilie-iunie 2012, când au fost plantați arbuști, pomi ornamentali și flori, au fost instalate băncuțe și mese.
   Cea mai mare parte a fondurilor, respectiv 3.000 de dolari, reprezintă donații ale voluntarilor din Statele Unite ale Amercii și din lume, în timp ce beneficiarii au contribuit cu aproximativ 1.400 de dolari, reprezentând munca, transportul și utilajele necesare amenajării spațiului.
   Evenimentul de astăzi, care va avea loc la orele 13.00, marchează și sfârșitul misiunii sale, în cadrul liceului păncean, a voluntarului american al Corpului Păcii, Marissa Oliver, cea care a sprijinit realizarea proiectului „Green Niche For LIS”.

5 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?