Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

Militarii ar putea fi înmormântați joi


   Trupurile neînsuflețite ale maiștrilor militari Cătălin Topoliceanu și Viorel Cojocaru, decedați joia trecută în accidentul aviatic de la Buzău, ar putea ajunge astăzi acasă, la Focșani. Potrivit apropiaților, sicriele cu trupurile neînsuflețite urmează a fi ridicate astăzi, de la Serviciul de Medicină Legală Buzău, și vor fi depuse la capela Bisericii „Precista”. Apropiații au adăugat că dacă nu vor apărea alte modificări, înmormântarea va avea loc joi.
   Maistrul militar Cătălin Topoliceanu și maistrul militar Viorel Cojocaru și-au pierdut viața joia trecută, în jurul prânzului, după ce elicopterul militar tip IAR 316 B al Școlii de Aplicație pentru Forțele Aeriene de la Boboc s-a prăbușit, în apropiere de localitatea buzoiană Poșta Câlnău, la aproximativ 3 kilometri de drumul european 85.
   Elicopterul militar a pierdut legătura radio cu baza, în jurul orei 12.00 și s-a prăbușit la scurt timp după aceasta. Elicopterul a fost găsit într-un lan de porumb, după o oră de căutări. 
   Alături de cei doi militari vrânceni, alte două persoane și-au mai pierdut viața în același accident aviatic, respectiv un alt militar din Buzău și un elev. Ancheta în acest caz continuă pentru a se stabili care au fost cauzele care au dus la prăbușirea elicopterului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?