Ediția: Joi 16 Mai 2024. Nr. 6625
Ediția: Joi 16 Mai 2024. Nr. 6625

Costel Busuioc a picat examenul de Bacalaureat


   Tenorul Costel Busuioc, devenit celebru după ce, în 2008, a câștigat concursul muzical „Hijos de Babel”, din Spania, unde era plecat la muncă, a picat examenul de bacalaureat.
   Costel Busuioc, care a urmat Seminarul Teologic Liceal Ortodox din Constanța, a obținut nota 1,2 la limba și literatura română, 4,2 – la istorie și 5,1 – la geografie, fiind declarat respins. Costel Busuioc a devenit celebru și a început o carieră muzicală după ce, în primăvara lui 2008, a câștigat concursul muzical „Hijos de Babel”, din Spania, unde era plecat la muncă. Imediat după câștigarea premiului, el a semnat un contract cu Sony BMG.
   În tinerețe, cel supranumit „Pavarotti din Banat” a păzit oi, apoi a spălat vagoane în Gara de Nord din Timișoara și a lucrat ca maseur la un azil. Dornic să asigure familiei sale un trai normal, Costel Busuioc a plecat în Spania, unde a muncit ca zidar.
   Fascinați de vocea lui, prietenii l-au sfătuit să meargă la concursul „Hijos de Babel”, difuzat de televiziunea națională spaniolă, RTVE, competiție care i-a adus consacrarea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?