Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

A intrat în coliziune cu indicatorul rutier


   Un motociclist a ajuns în stare gravă la spital, după ce a fost implicat într-un accident de circulație. Accidentul s-a produs joi după-amiază, pe strada Nicolae Titulescu din Panciu.
   Alexandru C., de 22 de ani, din localitate, în timp ce conducea o motocicletă Aprilia, care nu avea montat număr de înmatri-culare, a intrat în coliziune cu un indicator rutier de orientare, amplasat pe partea dreaptă, în afara sensului de mers. Coliziunea a avut loc pe fondul neadaptării vitezei într-o curbă la stânga. În urma accidentului a rezultat rănirea gravă a tânărului.
   Tot joi, și tot la Panciu, a avut loc încă un accident de circulație, soldat cu trei victime. Polițiștii au stabilit că Eusebio C., de 46 de ani, din Focșani, în timp ce conducea o autospecială Mercedes, din cauza unor defecțiuni tehnice la sistemul de frânare, a pierdut controlul vehiculului într-o pantă și s-a răsturnat în șanțul din stânga direcției sale de mers.
   În urma impactului, a rezultat rănirea gravă a conducătorului auto și rănirea ușoară a lui Nicușor S., de 48 ani, din Vrîncioaia, și a lui Dumitru L., de 44 ani, din  Milcovul. „Întrucât cei trei sunt angajați ai unei societăți comerciale din comuna Vînători, sat. Petrești, au fost sesizate Parchetul de pe lângă Judecătoria Panciu și ITM Vrancea”, spun polițiștii vrânceni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?