Ediția: Marți 28 Mai 2024. Nr. 6635
Ediția: Marți 28 Mai 2024. Nr. 6635

Scrisoare deschisă a preşedintelui Marian Oprişan adresată elevilor de nota 10 la Evaluarea Naţională


   Dragi elevi de nota 10 la Evaluarea Națională,         

   Vă mulțumesc că, prin intermediul rezultatelor obținute, ne faceți, încă o dată, mândri de faptul că suntem vrânceni.        
   Doresc să vă felicit pentru media generală pe care ați obținut-o la Evaluarea Națională. Permiteți-mi ca aceleași felicitări să le transmit familiilor voastre și profesorilor care v-au îndrumat pașii în anii de școală generală.        
   În fiecare zi citesc cum elevii din Vrancea noastră obțin rezultate excepționale la învățătură, la olimpiade școlare naționale și internaționale și chiar rezultate foarte bune în competițiile sportive. Toți acești elevi și profesorii lor aduc renume județului nostru!        
   Åžtiu că acest rezultat – media generală 10 – a însemnat foarte multă muncă și sacrificii, dar cred că satisfacția rezultatului este pe măsura lucrurilor la care a trebuit să renunțați.        
   Mereu am afirmat că singura cale pentru a avea succes în ceea ce îți propui este aceea de a învăța, de a avea o bază solidă de studii. Această teorie este confirmată de rezultatele obținute de cei 12 elevi ale căror nume doresc să le menționez: Maria Cristiana Cazacu, Diana Dumitrescu, Mihaela Găvan, Marilena Grosu, Lidia Istrate, Gabriela Anca Lepădatu, Oana Mădălina Manole, Andreea Pătrunjel, Aurora Scutaru, Alin George Serea, Claudia Ioana Stafie și Anca Suliman.        
   Sunt convins că veți alege cel mai bun liceu pentru voi, acel liceu care să pună în valoare cunoștințele voastre. Sunt convins că voi auzi, în scurt timp, de rezultate excepționale obținute de voi la viitoarele olimpiade.        
   După trecerea acestui prim test, nu pot să vă doresc decât ca anii de liceu să fie abordați cu aceeași seriozitate pentru a continua, în viață, același drum început cu dreptul.    
   Vă doresc succes și să nu uitați că prin rezultatele voastre, ale elevilor de excepție, prin munca profesorilor voștri, contribuiți la realizarea visului tuturor vrâncenilor, visul de a face Vrancea Puternică!

Marian Oprișan
Președintele Consiliului Județean Vrancea

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?