Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

A auzit trenul, dar a crezut că va trece pe o altă linie


   Un bărbat din Bacău și-a pus viața în pericol cu bună știință. El s-a așezat pe calea ferată pentru a se odihni, la Mărășești. A auzit când trenul se apropia, dar a fost așa de convins că va trece pe cealaltă linie, încât nu s-a urnit din loc. Spre ghinionul său, trenul a trecut pe linia pe care stătea el, accidentându-l.
   Accidentul s-a produs în noaptea de luni spre marți, la Mărășești.
  La ora 00.10, lucrătorii postului de poliție TF Mărășești au fost sesizați despre faptul că o persoană de sex masculin a fost accidentată de locomotiva unui tren de marfă. La fața locului, polițiștii l-au găsit rănit pe Vasile G., de 51 de ani, din Gura Văii, județul Bacău. Ei au stabilit că bărbatul era cioban la o stână, amplasată la circa 100 de metri de locul unde a fost găsit rănit.
   Din primele cercetări reiese că bărbatul se afla cu oile la păscut și stătea în șezut pe șina de cale ferată. A auzit semnalele acustice, însă nu s-a ferit, crezând că trenul va trece pe linia vecină. Nu a fost așa, fiind izbit de locomotiva trenului de marfă. A scăpat cu viață ca prin urechile acului.
Bărbatul a fost dus cu ambulanța la Spitalul Județean din Focșani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?