Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629
Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629

ULTIMA ORĂ! Patru tineri au spart un fast food din Sud


Administratora fast-food-ului Next, din cartierul Sud – stația de autobuz de vizazi de Vincon, a sesizat poliția, în noaptea de vineri spre sâmbătă, cu privire la faptul că dintr-o ladã frigorifică neasigurată au fost sustrase mai multe produse alimentare și nealimentare. În urma verificărilor efectuate astăzi (sâmbătă) de polițiști, au fost identificați ca autori ai spargerii patru bărbați cu vârste cuprinse între 20-24 de ani, toți din comuna Golești Asupra unuia dintre cei patru a fost găsită și marfa sustrasă. Până în prezent nu a fost luată nici o măsură de reținere asupra celor patru bărbați, dar cercetările sunt continuate. „În urma verificărilor efectuate au fost identificate patru persoane cu vârste cuprinse între 20-24 de ani, din comuna Golești, ca principalii bănuiți de săvârșirea faptei, iar asupra unuia dintre ei a fost găsite bunurile sesizate ca fiind sustrase.  Cercetările sunt continuate in vederea documentarii intregii activități infracționale”, ne-a precizat subcomisar Bogdan Toader, purtător de cuvânt al IPJ Vrancea.
UPDATE!
Buletinul de presă al IPJ Vrancea din data de 4 iunie 2017 precizează următoarele: 
Furt cercetat de polițiști
 La data de 3 iunie a.c., ora 04,00 polițiștii focșăneni au fost sesizați despre faptul că persoane necunoscute ar fi sustras mai multe bunuri care erau amplasate  într-o ladă frigorifică neasigurată corespunzător.
 În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că patru tineri cu vârste cuprinse între 20 și 23 ani sunt principalii bănuiți de săvârșirea faptei, bunurile sesizate ca fiind sustrase fiind găsite la unul dintre ei.
 Valoarea prejudiciului cauzat a fost de aproximativ 2500 de lei și a fost recuperat în totalitate.
 Cercetările sunt continuate în vederea documentării întregii activități infracționale.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?