Ediția: Duminică 26 Mai 2024. Nr. 6633
Ediția: Duminică 26 Mai 2024. Nr. 6633

Festivalul Naţional de Dans „Ritm“, la a XIII-a ediţie


   Municipiul Focșani va găzdui, astăzi, Festivalul Național de Dans „Ritm”, ajuns la cea de-a XIII-a ediție. Festivalul va începe cu parada formațiilor de dans, copiii urmând să mărșăluiască prin oraș îmbrăcați în costume, afișând pancarte. Parada începe din fața Colegiului Tehnic „Gh. Asachi”, la ora 9.30, iar co-piii se vor opri în Piața Unirii, în fața Primăriei, unde vor fi întâmpinați de reprezentanții autorității locale.
   Concursul începe la ora 10.30, în sediul Ansamblului Folcloric „Å¢ara Vrancei” și va cuprinde mai multe genuri de dans: mo-dern, de caracter, tematic, contemporan, aerobic, fantezii coregrafice. Participanții au vârste cuprinse între 6 ani și 18 ani și vin din toată țara: Oradea, Călărași, Constanța, Slatina, Târgu Ocna, Vaslui, Bârlad, Sighișoara, București, Alba Iulia, Arad, Botoșani și Oltenița.
Județul Vrancea va fi reprezentat de Åžcoala de Dans Ritm din Focșani, Centrul de zi „Dănuț” din Broșteni și Colegiul Național „Unirea”.
   Gala de premiere va avea loc pe 6 iulie, în tabăra Gălăciuc, iar pentru cei care nu pot merge în tabără, vor fi organizate o premiere și un mic spectacol astăzi, în centrul comercial Carrefour. Premiile vor consta în diplome, medalii și cupa pe echipe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?