Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650
Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650

Bărbat mort sub privirile neputincioase ale soţiei şi fiicei


Un bărbat din Pufești a murit ieri dimineață, într-un accident rutier, sub privirile neputincioase ale soției și fiicei. Accidentul s-a produs în jurul orei 9.00, pe raza localității Pufești, la scurtă vreme după ce familia Marin plecase de acasă spre Focșani. Cei trei membri ai familiei, Florin Marin, de 43 de ani, soția sa Georgiana Marin și fiica Alexandra s-au urcat în autoturismul marca Skoda Fabia pe care îl dețin și au plecat spre Focșani. La câțiva kilometri distanță de casă, șoferul a pierdut controlul asupra direcției de mers și s-a răsturnat în șanț. Bărbatul a murit la scurtă vreme de la accident, iar soția și fiica au suferit răni ușoare.
Georgiana Marin le-a spus polițiștilor că accidentul s-a produs în momentul în  care soțul său s-a aplecat să umble la butonul de climatizare. Bărbatul a fost scos dintre fiarele contorsionate ale mașinii de pompierii de la descarcerare. Medicii, ajunși imediat la fața locului, l-au resuscitat pe bărbat, dar după câteva zeci de minute de încercări au declarat decesul. Cele două femei au ajuns și ele la spital pentru a primi îngrijiri medicale.
Polițiștii continuă cercetările în acest caz pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs accidentul. „Din primele cercetări, a reieșit că accidentul s-a produs pe fondul neatenției în conducere. Åžoferul a pierdut controlul asupra direcției de mers și s-a răsturnat în șanțul de pe marginea drumului, pe sensul de mers Adjud – Focșani. În urma accidentului, a rezultat decesul șoferului și rănirea ușoară a altor două persoane, care se aflau în autoturism. Continuăm cercetările pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs accidentul și în funcție de rezultate se vor lua măsurile care se impun”, ne-a declarat subcomisarul Cătălin Candea din cadrul Serviciului Poliției Rutiere. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?