Ediția: Marți 14 Mai 2024. Nr. 6623
Ediția: Marți 14 Mai 2024. Nr. 6623

Surprinsă în timp ce fura din supermarket


   O femeie din Focșani este cercetată de polițiști pentru furt calificat. Oamenii legii spun că Florica Åž. a fost surprinsă în timp ce fura diferite bunuri, de pe rafturile unui supermarket din Focșani. Prada i-a fost confiscată, femeia alegându-se cu dosar penal.
   Tot cu dosare penale s-au ales și Marian O., de 43 de ani, și Viorel R., de 38 de ani, asupra cărora polițiștii focșăneni au găsit mai multe obiecte din metal neferos. În urma cercetărilor efectuate de polițiști, s-a constatat că aceștia au sustras bunurile dintr-un imobil situat în Focșani. Prejudiciul a fost recuperat, iar cei doi sunt cercetați sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat. 
   Cele două infracțiuni au fost descoperite în perioada 18-24 iunie, perioadă în care polițiștii focșăneni au derulat un complex de activități pentru prevenirea și combaterea faptelor care aduc atingere relațiilor de conviețuire socială. În perioada menționată, au fost organizate 12 acțiuni, în timpul cărora au fost constatate 17 infracțiuni, au fost reținute șase permise de conducere și trei certificate de înmatriculare și au fost aplicate 397 de sancțiuni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?