Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616
Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616

Marian Oprişan solicită Parchetului Vrancea să se autosesizeze


   Vicepreședintele PSD, Marian Oprișan, soli-cită Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea și IPJ Vrancea să se autosesizeze ca urmare a publicării, în fițuica portocalie, a articolului: „USL caută să cumpere trădători pentru majorități în CL-uri”.
   Într-un comunicat remis presei de PSD Vrancea se arată că Marian Oprișan este printre puținii politicieni din județul Vrancea care a luptat, în permanență, împotriva mitei electorale și a încercat, prin mesajele sale publice, să-i convingă pe vrânceni că votul lor nu trebuie condiționat de o plapumă, de 100 lei sau de un pachet de țigări. „Faptul că un cotidian local își permite să titreze că «USL caută să cumpere trădători pentru majorități în CL-uri», fără a aduce în text nici un fel de dovadă sau argument că aceste lucruri s-ar fi întâmplat cu adevărat, reprezintă, în acest moment, doar o afirmație calomnioasă, de o gravitate fără precedent și care are menirea de a aduce prejudicii de imagine unei alianțe politice care s-a opus, prin toate mijloacele posibile, unor astfel de practici împământenite de Guvernele PDL”, se arată în comunicat.
   Din aceste motive vicepreședintele PSD, copreședinte al USL Vrancea, solicită organelor abilitate să verifice veridicitatea celor relatate în ziar. Pe de altă parte, Marian Oprișan soli-cită fițuicii portocalii, care, sub un titlu pompieristic, nu aduce nici argumente și nici dovezi în legătură cu o posibilă „cumpărare de trădători pentru majorități” să facă publice datele în baza cărora a ajuns la această concluzie. „În caz contrar, va trebui să le spună cititorilor săi că articolul publicat este plăsmuirea vreunui ziarist care nu a verificat, într-un mod profesionist, informațiile primite sau că acest nou articol face parte din lunga listă de materiale de presă tendențioase și calomnioase pe care acest cotidian, condus de un director pedelist, le publică frecvent la adresa USL și a lui Marian Oprișan. Pe această cale solicităm Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea și IPJ Vrancea să publice rezultatul final al anchetei”, se mai arată în finalul comunicatului de presă al PSD Vrancea.

11 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?