Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628
Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628

Ştafeta de la LPS Focşani, campioană naţională


   Ultima zi a Campionatului Național de atletism pentru juniori I, desfășurat pe Stadionul Iolanda Balaș Sotter din București a adus noi performanțe notabile pentru atleții vrânceni. Echipa Liceului cu Program Sportiv Focșani formată din atleții Vlad Gîrboiu, Arbunescu Alexandru Florin, Dragomir Răzvan Valentin și Gheorghe Cristian a câștigat medalia de aur la proba de ștafetă 100+200+300+400 metri, cu rezultatul de 2,09.48.
   Sportivii sunt antrenați de profesorul Marius Batog. „Acesta este rezultatul muncii de mai bine de 4 ani. Doresc să felicit pe această cale componenții ștafetei pentru seriozitatea și dăruirea de care au dat dovadă în pregătire. Mulțumesc de asemenea și domnului director Mihai Petruț și colegilor care m-au sprijinit în organizarea pregătirii”, a spus Marius Batog.
   Vineri, în prima zi de concurs, Victoraș Ionuț Dogaru (LPS Focșani) a obținut medalia de aur și titlul național la 5000 metri marș, iar Ionuț Taban și Simone Ghinea s-au clasat pe locurile 4 respectiv 5. În proba de 3000 metri marș, Nicoleta Lungu (CS Unirea Focșani) s-a clasat pe locul 4, Petruța Rotaru (CSÅž Adjud) – locul 4 la arunca-rea suliței, iar Sorela Iordăchescu a încheiat cursa pe locul 11. La competiția din Capitală au participat 455 de sportivi de la 105 cluburi din țară.

Claudia Prisecaru – argint la 1500 m obstacole

    Atleta Claudia Prisecaru (legitimată la CS Unirea Focșani) a urcat pe treapta a doua în proba de 1500 metri obstacole și a cucerit titlul de vicecampioană națională, după ce a încheiat cursa cu timpul de 5,16,96 minute.
   Chiar dacă nu mai reprezintă un club vrâncean, adjudeanul Alexandru Mihăiță Novac s-a remarcat și el la „Naționalele” de juniori III. Legitimat la clubul CSM Bacău 2010, sportivul a cucerit medalia de aur în proba de aruncarea suliței, cu rezultatul de 58.87 metri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?