Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613

PROGNOZA METEO


   Luni, vremea se va menține în general instabilă. Cerul va avea înnorări temporar accentuate și vor fi averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului, la început în sudul țării, apoi și în celelalte regiuni, informează Administrația Națională de Meteorologie.
   Izolat cantitățile de apă pot depăși 20 l/mp și vor fi condiții de grindină. Temperaturile maxime se vor încadra între 25 și 33 de grade, iar cele minime între 12 și 23 de grade.
La București
   Cerul va avea înnorări temporare și trecător, în prima parte a zilei, vor fi averse slabe, posibil însoțite de descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 30 de grade, iar cea minimă va fi de 18…20 de grade.
Marți
   Cerul va fi temporar noros și, mai ales în timpul zilei, vor fi averse și descărcări electrice în jumătatea de est a țării și pe arii restrânse în rest. Izolat cantitățile de apă vor fi însemnate. Vântul va prezenta intensificări susținute la munte, pe litoral, dar, trecător și în timpul ploilor. Temperaturile maxime se vor încadra între 21 și 30 de grade, iar cele minime între 10 și 20 grade, mai scăzute în depresiuni spre 6

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?