Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

ULTIMA ORĂ: Trafic blocat între Bordeşti şi Dumitreşti


   Traficul rutier este blocat la această oră pe DN 2 N., între localitățile Bordești și Dumitrești. Șeful Secției de Drumuri Naționale Vrancea, Marian Paraschiv ne-a precizat că la fața locului sunt utilaje, care intervin pentru remedierea problemei.
   „În localitățile din zona de munte a județului stratul de zăpadă a ajuns și la 60 centimetri. Sunt probleme pe DN 2 N, între localitățile Bordești și Dumitrești. Utilajele sunt la fața locului și intervin pentru îndepărtatea stratului de zăpadă de pe partea carosabilă. În acest moment, pe drumurile din județ acșionează 25 de utilaje”, a explicat Marian Paraschiv. Două utilaje de deszăpezire s-au răsturnat pe DN2D, primul pe raza localității Bîrsești, iar cel de-al doilea pe raza comunei Tulnici, în apropierea postului de Poliție. Åžoferul celui de-al doilea utilaj nu a observat șanțul de pe marginea drumul și s-a răsturnat.
   În Focșani se circulă în condiții de iarnă. Angajații Direcției de Dezvoltare intervin cu toate cele opt utilaje aflate în dotare. Nu sunt străzi blocate, singurele probleme sunt câteva canale înfundate pe străzile din Focșani.
   Meteorologii au prelungit atenționarea meteo Cod Galben până mâine la ora 11.00, valabilă și pentru județul Vrancea. Fenomenele vizate sunt ninsori și ploi abundente, polei, intensificări de vânt
În cursul nopții de duminică spre luni și în prima parte a zilei de luni vor mai fi precipitații în jumătatea de est a țării și izolat se vor acumula cantități de peste 25 litri pe metru pătrat.
   Va ninge la munte, în estul și sud-estul Transilvaniei, în cea mai mare parte a Munteniei și Moldovei și în sud-estul Olteniei, iar în Dobrogea vor predomina ploile. În sud-estul teritoriului vor fi condiții de polei. Vântul va avea intensificări, iar în Muntenia, sudul Moldovei, precum și în zona Carpaților de Curbură va viscoli ninsoarea.
  

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?