Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613

O comisie va evalua astăzi starea de sănătate a lui Adrian Năstase


   O comisie medicală multidisciplinară se va întruni luni pentru a evalua starea de sănătate a fostului premier Adrian Năstase, în urma intervenției chirurgicale la care a fost supus acum câteva zile, a declarat, pentru AGERPRES, prof. dr. Ioan Lascăr, șeful Departamentului de chirurgie plastică și reparatorie al Spitalului Floreasca. „Comisia va face o evaluare pentru că, pe lângă problema chirurgicală, pacientul are și multe probleme nechirurgicale, care sunt destul de complexe”, a precizat, duminică, prof. dr. Ioan Lascăr, cel care l-a și operat pe fostul prim-ministru.
   În ceea ce privește un eventual transfer al pacientului într-o unitate din sistemul penitenciar, prof. dr. Ioan Lascăr a subliniat că, din punct de vedere al deontologiei medicale, responsabilitatea revine medicului care l-a operat. El a explicat că a fost o plagă cu distrugere tisulară, au fost pulberi și există riscul de a dezvolta infecții, adăugând că trebuie luată în calcul siguranța pacientului.
   Fostul premier Adrian Năstase a fost operat joi dimineață, la Spitalul Floreasca din Capitală, după o tentativă de suicid. Înalta Curte de Casație și Justiție l-a condamnat definitiv, miercuri, pe Adrian Năstase, la doi ani de închisoare cu executare în dosarul „Trofeul calității”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?