Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613

Haşotti depune jurământul luni


   Purtătorul de cuvânt al șefului statului, Bogdan Oprea, a declarat, vineri, că Puiu Hașotti va depune jurământul de învestitură.
   Bogdan Oprea a precizat că ceremonia depunerii jurământului de către Puiu Hașotti pentru funcția de ministru al Culturii va avea loc luni, la ora 19.00.
   Decizia a fost luată după ce președintele PNL, Crin Antonescu, a declarat că dacă președintele Traian Băsescu nu îl va învesti luni pe Puiu Hașotti la Cultură, fără nicio declarație despre lucrările acestuia, va cere parlamentarilor PNL declanșarea procedurii de suspendare a șefului statului. „Dacă Băsescu nu semnează, luni, învestirea lui Puiu Hașotti, voi cere parlamentarilor PNL inițierea procedurii de suspendare”, a anunțat Antonescu.
   El a precizat că Băsescu trebuie să învețe să fie un președinte care respectă Constituția, altfel, nu va mai fi președinte. „Pentru noi, președintele țării nu este capul unei haite de animale, ci este, sau va învăța să fie, sau nu va mai fi președinte, un președinte civilizat”, a spus președintele PNL.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?