Ediția: Duminică 26 Mai 2024. Nr. 6633
Ediția: Duminică 26 Mai 2024. Nr. 6633

Sponsorizare pentru tinere talente


   Fundația pentru Comunitate, în colaborare cu MOL România, anunță ediția 2012 a programului „Pot ajuta?” – MOL – Program de promovare a talentelor, la care se pot înscrie elevi născuți între anii 1994 și 2004 inclusiv, și echipe de sportivi sau an- sambluri artistice de la școli, licee, cluburi sportive sau de expresie artistică din România, cu elevi din categoria de vârstă sus menționată, care au obținut rezultate foarte bune la concursuri naționale și internaționale în domeniul sportiv sau artistic și au nevoie de sprijin material pentru dezvoltarea și continuarea carierei.
   În anii anteriori, din Vrancea au fost sponsorizați Cătălin Valentin Voicu (atletism), Albert Åžtefan Florea și Alexandru Åžtefănuț Munteanu (judo). Fondul total de sponsorizare este de 290.000 lei, iar termenul de depunere a aplicațiilor este 15 iunie 2012.
   Potrivit comunicatului de presă trimis redacției, un solicitant poate să obțină finanțare în valoare maximă de 10.000 lei pentru: achiziționare de materiale, echipament, instrumente sau alte produse necesare pregătirii solicitantului în vederea obținerii de performanțe în domeniul sportiv sau artistic. 
Nu se acceptă solicitările de achiziționare a unor mijloace fixe pentru dotarea sălilor de sport; acoperirea cheltuielilor de transport pentru participanți, ca să poată ajunge la concursuri internaționale și naționale, antrenamente, tabere de antrenament, cantonamente, respectiv competiții, tabere de profil, cursuri, expoziții, concerte.
   Ghidul programului și formularele de aplicare se găsesc pe site-ul www.pentrucomunitate.ro precum și pe www.molromania.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?