Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

LPS Focşani a pierdut primul meci la turneul final


   Echipa de baschet Under 18 a Liceului cu Program Sportiv Focșani a debutat ieri cu o înfrângere, 54-58 (34-28) la turneul final al Campionatului Național, întrecere care se desfășoară în Sala Sporturilor din Brazi (Prahova). În primul meci din cadrul grupei B, formația antrenată de Mihai Petruț și Mircea Petrișor a făcut o primă repriză bună în fața celor de la CSÅž Unirea Iași, dar spre final, focșănenii au ratat mult, iar ieșenii au speculat fiecare contraatac.
   LPS Focșani a evoluat ieri cu: Olaru (22 de puncte), Chircă(2), A. Neguroiu (13), Seciu, Mirea, Anghel, Mihalcea, Å¢îbîrnă, Vechiu (7), Ioniță, Popovici și Pîrvu (10). Astăzi, de la ora 13,00, LPS Focșani va întâlni formația Colegiului Național „Aurel Vlaicu” București, iar mâine, de la ora 11,00, pe LPS CSU Pitești. Întrecerea aduce la start primele opt echipe din țară la această categorie.
   În grupa A au fost plasate formațiile U Mobitelco Cluj (locul 3 la turneul semifinal), Bega Timișoara (locul 2) și CSÅž Bihorul Oradea (locul 4), în timp ce în grupa B au fost repartizate echipele CSÅž Unirea Iași, LPS CSU Pitești, Colegiul Național Aurel Vlaicu București și LPS Focșani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?