Ediția: Vineri 31 Mai 2024. Nr. 6638
Ediția: Vineri 31 Mai 2024. Nr. 6638

George Ardeleanu şi Eduard Pană, de la Prosport la Academia Gheorghe Hagi


După ce l-a transferat cu acte în regulă pe Marian Milea la Academia Hagi, acesta câștigând în urmă cu câteva zile titlul de vicecampion național cu grupa 2001, iată că micuții fotbaliști ai Åžcolii de Fotbal Prosport nu se opresc aici și continuă să cucerească trofee importante. 
Atacanții George Ardeleanu și Eduard Pană au fost împrumutați la Academia Hagi pentru a participa la „Trofeul Campionilor”, turneu desfășurat la finele săptămânii trecute la Cluj, unde echipa din Constanța a obținut medaliile de argint, după 0-1 în finala mică cu Luceafărul Cluj. „George Ardeleanu și Eduard Pană au jucat pentru Academia Hagi la acest turneu extrem de puternic, lucru care i-a motivat enorm. Conducerea Academiei Hagi a solicitat împrumutul celor doi jucători pentru competiția de la Cluj. Ardeleanu și Pană au fost printre cei mai buni jucători ai echipei, marcând împreună peste 10 goluri din cele 35 înscrise de întreaga echipă. Este o mare realizare pentru clubul nostru, dar și pentru cei doi micuți fotbaliști, pentru că au îmbrăcat tricourile Academiei Hagi la unul dintre cele mai puternice turnee de fotbal din România. Faptul că s-au aflat pe lista marcatorilor la aproape fiecare meci, spune multe despre evoluția lor în cele șase jocuri disputate la Cluj”, a spus președintele Prosport Focșani, Laurențiu Muscalu. 
Evoluția celor doi focșăneni a fost apreciată și de antrenorul Academiei Hagi, profesorul Florin Burcea. „Mi i-am dorit foarte mult în echipa Academiei Hagi pe jucătorii de la Prosport Focșani, George Ardeleanu și Eduard Pană și nu m-am înșelat de valoarea lor. S-au integrat foarte rapid în echipă. Au marcat multe goluri pentru Academia Hagi în acest turneu. Colaborarea cu Prosport Focșani este una foarte strânsă și ne bucurăm foarte mult pentru acesta prietenie adevărată. Vor fi și alți jucători de la Prosport care vor veni să se pregătească cu echipele Academiei Hagi. Vor merge cu noi la turneele cele mai importante și sperăm să oferim fotbalului românesc jucători de valoare. Felicit întreaga echipă pentru evoluția de la această competiție”, a spus profesorul Florin Burcea. 
         Colaborarea strânsă între Prosport Focșani și Academia Hagi 
În afara jocurilor de verificare dintre cele două cluburi, Academia Hagi a solicitat că mai mulți jucători de la Prosport să urmeze un program special de pregătire, în care vor intra și mai multe meciuri amicale. Mai mulți copii de la Prosport se vor antrena cu echipele Academiei Hagi.
Proiectul a fost demarat, urmând ca din luna august, desantul spre Constanța sa fie mult mai vizibil. „Este un lucru fantastic. În vacanța de vară, mai mulți copiii de la Prosport vor participa cu echipele Academiei Hagi la mai multe turnee de pregătire, dar și la antrenamentele grupelor de vârstă. Va fi o experiență extraordinară pentru acești mici fotbaliști. Sperăm ca ei să confirme așteptările și să mai fie convocați la astfel de acțiuni. Sunt copii extrem de talentați de la grupele 2004, 2005, 2006 și 2007. Au câștigat trofee cu echipele de la Prosport, dar și premii individuale la turnee puternice. Ei au fost urmăriți îndeaproape de antrenorii Academiei Hagi și vor face un prim pas către înalta performanță, asa cum s-a întâmplat deja cu Marian Milea, Eduard Pană și George Ardeleanu”, a subliniat președintele CS Prosport, Laurențiu Muscalu. 
        Grupa 2005 de la Prosport este campioană județeană 
Împrumutul lui George Ardeleanu și Eduard Pană la Academia Hagi nu este întâmplător. El vine după o muncă în echipă. Jucători, antrenori, conducere, părinți și sponsori. Gruparea antrenată de Stan Rodinel și Răzvan Duțu nu are adversar în Vrancea, fiind una dintre cele mai bune echipe din România la acest nivel de vârstă. 
În ultimele cinci meciuri directe, dintre si Prosport și CSM, prima echipă a obținut tot atâtea victorii, golaverajul fiind de 21-2 în favoarea Clubului Prosport Focșani. „Avem în club copii minunați. Părinții sunt la fel de determinați și le mulțumim pentru tot efortul și sprijinul lor. Le mulțumim copiilor, părinților, partenerilor și tuturor celor care iubesc fotbalul din Vrancea”, a spus antrenorul Rodinel Stan. 
Åžcoala de fotbal a obținut rezultate remarcabile în acest an. Prosport a câștigat 15 trofee la competițiile naționale cu grupele 2004, 2005, 2006 și 2007. „Ne bucură rezultatele tuturor grupelor de copii, mai ales că ele au fost obținute doar de jucătorii selecționati de noi, și nu de alții împrumutați sau luați ilegal de la alte echipe, așa cum practică în ultima vreme alte cluburi din Vrancea. Prosport Focsani este un club care s-a ridicat pe forțele proprii. Ne mândrim cu asta și este un semnal de alarmă pentru toti ceilalți colegi de breaslă”, a mai precizat președintele Prosport, Laurențiu Muscalu.  
        Cursuri de fotbal la Prosport 
Clubul Sportiv Prosport organizează cursuri de fotbal în fiecare zi pentru copiii cu vârste cuprinse între 3 și 10 ani, născuți în anii 2010, 2009, 2008, 2007, 2006, 2005, 2004, 2003, 2002, 2001 și 2000. Colectivul de antrenori este următorul: Stan Rodinel, Răzvan Duțu, Adrian Schinește, Laurențiu Muscalu și Gabriel Lazăr, antrenori cu portarii. 
Pentru informații suplimentare sunați la telefonul mobil 0754.929.159 sau accesați site-ul clubului www.prosport2009.ro
    

Articolul precedent
Articolul următor

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?