Ediția: Luni 13 Mai 2024. Nr. 6622
Ediția: Luni 13 Mai 2024. Nr. 6622

Judo – Georgia Hagianu de la CS Unirea Focșani, pe locul I în Austria la Zeltweg!


•    Colegele sale, Iulia Moldoveanu, Ionela Macovei și Denisa Marin au încheiat competiția pe locul al doilea! 
•    Antrenorul Adrian Moldoveanu va pleca joi, împreună cu elevul său, Metin Can, la Campionatul Balcanic, la care vor mai concura și Narcisa Ion și Dănuț Goia, de la CSM 2007-LPS Focșani!

Patru judoka de la CS Unirea Focșani, însoțite de antrenorul Adrian Moldoveanu, au concurat în turneul internațional care  a avut loc la Zeltweg, în Austria, la sfârșitul săptămânii trecute. Toate cele patru sportive ale clubului focșănean au urcat pe podiumul de premiere. Georgia Hagianu, vicecampioana României la la U 15, a câștigat în Austria concursul la 32 kg. U 16, învingând în finală pe colega sa de club Iulia Moldoveanu. Campioana națională de la U 15, Ionela Macovei, a terminat pe locul al doilea competiția de la 44 kg. U 18, și pe locul al treilea, întrecerea de la U 16. Pe locul al doilea s-a clasat și Denisa Marin, la +57 kg. U 16.
A fost un concurs foarte bun pentru sportivele de la CS Unirea care au luat contact cu judoul internațional și și-au îmbogățit experiența competițională!
Abia întors din Austria, sensei Adrian Moldoveanu va pleca joi în Serbia, la Kikinda, unde elevul său Can Metin va participa, la categoria 55 kg., la Campionatul Balcanic pentru cadeți. La aceeași competiție vor concura și Narcisa Ion, la 73 kg. și Dănuț Goia, la 55 kg., ambii de la CSM 2007-LPS Focșani. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?