Ediția: Marți 18 iunie 2024. Nr. 6651
Ediția: Marți 18 iunie 2024. Nr. 6651

Elevii Colegiului Economic, singurii premiaţi la „e-business“


   Elevii de clasele IX-XI, din cadrul Colegiului Economic „Mihail Kogălniceanu” din Focșani, și-au adjudecat toate premiile puse în joc în cadrul Concursului „e-Business – Lumea virtuală a afacerilor”, ce s-a desfășurat la Râmnicu Vîlcea, în perioada 31 mai – 1 iunie.
   Astfel, premiul I a fost obținut de Raluca Hărăbor, Andrada Marin, Veronica Tîrîlă și Cătălina Bontă, în vreme ce premiul II a fost obținut de elevele Alina Ghibirdic și Violeta Toader. Premiul III a fost acordat elevilor Mădălina Stan, Iuliana Rîciu, Dragoș Anghelache și George Drăgan. Mențiuni au primit Cezar Dumitrache, George Cîrlioru, Monica Abdulac și Corina Valesereanu.
   Elevii au fost îndrumați de profesorii Ioana Preda, Bogdan Ciubotaru, directorul Colegiului Economic, alături de Mariana Badeaon, Veronica Rusu, Valeria Scarlat, Mărioara Botezatu și Maria Huștiu.
   Concursul „e-Business – Lumea virtuală a afacerilor” a fost organizat cu scopul de a crește în rândul elevilor preocuparea pentru utilizarea tehnologiei informației, pentru formarea abilităților profesionale, dar și pentru utilizarea tehnologiei informației în activitățile specifice domeniului economic. De asemenea, s-a urmărit încurajarea creativității și a spiritului de echipă, dar și formarea și dezvoltarea gândirii economice în rândul elevilor, promovându-se totodată imaginea unității de învățământ pe care o reprezintă. În plus, prin participarea la acest concurs, elevii au fost ajutați să identifice traseul profesional pe care îl vor parcurge după finalizarea studiilor liceale.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?