Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Grupul Şcolar Forestier, la ceas aniversar


   Simona Bratu, absolventă a Grupului Åžcolar „G.G. Longinescu” din Focșani, promoția 2008 – 2012, a fost desemnată șefă de promiție. Nominalizarea nu este surprinzătoare, având în vedere performanțele Simonei la învățătură, de-a lungul celor patru ani de studiu.
   Tânăra absolventă a obținut rezultate bune la învățătură, fiind deținătoarea a numeroase premii la olimpiade și concursuri școlare. Fiind pasionată de chimie, Simona Bratu a mărturisit că își va îndrepta pasii către Facultatea de Farmacie. Tânăra a avut-o dirigintă pe profesoara Doinița Ungureanu.
   La faza națională a Olimpiadei la Disciplinele din Aria Curriculară Tehnologii, de la Grupul Åžcolar „G.G. Longinescu” din Focșani au participat: Simona Bratu, îndrumată de profesoara Adriana Holbea, care a reușit să obțină mențiune și locul I la proba practică- specializarea protecția mediului, și colega sa, Elena Sandu, sub îndrumarea profesorilor Săftica Sava și Stere Calindere, care a făcut performanțe la specializarea designer mobilier.
   La ceas aniversar, conducerea Grupului Åžcolar „G.G. Longinescu” a prezentat și alte performanțe obținute de elevi. În cadrul concursurilor și olimpiadelor școlare, la etapele județene, au participat elevi ai claselor IX-XII, la diverse discipline, cum ar fi matematică, biologie, chimie, religie, educație fizică, designer mobilier și protecția mediului. La acestă etapă a competițiilor, liceenii au obținut 12 premii și mențiuni. Dintre aceștia, aceeași elevă, Simona Bratu, a obținut de două ori premiul I la Concursul Național „Petru Poni”, specializarea chimie și la protecția mediului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?