Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

GALERIE FOTO: Concursul judeţean de karting şi-a desemnat câştigătorii


   Concursul județean de karting și educație rutieră, organizat sâmbătă, de Clubul Copiilor Adjud, a fost câștigat de echipajul Clubului Copiilor (CC) din municipiul gazdă, pe locul II clasându-se echipajele Palatului Copiilor (PC) din Focșani și Clubului Co-piilor Odobești, iar locul III revenind echipajului Clubului Copiilor Panciu. În cadrul competiției, s-au evidențiat în mod deosebit elevii piloți Marius Chiper (CC Adjud), Denis Cernat (PC Focșani) și Cosmin Cotea (CC Odobești). La proba de legislație rutieră, cel mai bun punctaj a fost realizat de elevul Marius Chiper (CC Adjud).
   Potrivit informațiilor furnizate de profesorul coordonator Petre Valea, fiecare echipaj a fost format din câte trei piloți și rezerve, categoriile Pufo, Mini, Cadet/Junior. Pe pista de  concurs, respectiv rondul Casei de Cultură „Tudor Vornicu” din Adjud, au rulat 20 de piloți, cu vârste cuprinse între 8 și 18 ani.
Concursul a avut atât o probă practică (îndemânare combinată cu viteza kart), precum și una teoretică, ce a constat în teste de legislație rutieră. „Proba practică s-a desfășurat contracronometru, cu start lansat. Proba teoretică s-a desfășurat pe calculatoarele Biblionet de la Biblioteca Municipală Adjud, acțiunea fiind cuprinsă în Săptămâna Copilăriei Adjudene, ediția a III-a. Piloții au dat dovadă de spirit de echipă, fair-play, iar la final nu a fost înregistrat niciun eveniment”, a declarat profesorul Petre Valea.
   Cu acest prilej, a fost prezentată participanților la acest concurs  revista „Kartul”, editată de membrii cercului de karting de la Clubul Copiilor Adjud. Partenerii organizatorilor acestei competiții au fost Casa de Cultură Adjud, Biblioteca Municipală, Poliția, Jandarmeria, Pompierii, Ambulanța și Primăria Adjud.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?