Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628
Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628

Claxoane, ţipete şi aplauze


   Absolvenții de clasa a XII-a sunt în culmea fericirii că au terminat liceul și au găsit o metodă mai puțin obișnuită de a-și exprima bucuria. Se înghesuie în mașinile părinților, dau ture prin tot Focșaniul, ies pe jumătate afară din mașini, pe geamuri, și urlă cât îi țin plămânii de bucurie. Modul lor de manifestare nu este tocmai pe placul celor care nu mai au 18 ani, dar nici al polițiștilor, deoarece pun în pericol atât propriile vieți cât și pe cele ale altor participanți la trafic.
   Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Focșani au precizat că fac verificări în aceast în tra-fic, iar elevii prinși pe picior greșit, chiar dacă își manifestau bucuria, au fost fie atenționați, fie amendați. Oamenii legii spun că șoferul și pasagerii unui autoturism nu au voie să iasă pe geamuri și nici să țipe, deoarece tulbură ordinea și liniștea publică.
   Nici trecătorii nu sunt de acord cu modul în care tinerii aleg să-și exprime bucuria. Un focșănean ne-a spus că acești copii sunt inconștienți. „Sunt inconștienți. Cum să ieși din mașină mai bine de jumătate, în timp ce aceasta este în mișcare și să bați din palme. Eu îi sfătuiesc să se aplaude după ce se afișează rezultatele la Bacalaureat. Mă întreb dacă părinții lor știu cum se manifestă! Se poate întâmpla o tragedie. Îți iese ceva în față și frânezi brusc. Cei ieșiți pe geamuri ce pățesc atunci?”, a spus Radu. 

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?