Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Miss România în Italia 2012


   Asociația Românilor din Italia (ARI), din Roma, organizează în perioada 1 iunie – 25 iulie 2012, pentru al cincilea an consecutiv, concursul de frumusețe Miss România în Italia. Miss România în Italia este un concurs de frumusețe la care pot participa domnișoarele cu vârsta cuprinsă între 16 și 23 de ani, de origine română, rezidente definitiv sau temporar în Italia.
   ARI își propune ca prin acest concurs să aducă în fața opiniei publice din Italia „frumusețea, inteligența, talentul și sensibilitatea româncelor”.
  Preselecțiile pentru finală vor fi organizate în toate regiunile Italiei, în orașele cu o comunitate românească importantă, astfel încât italienii și românii să se regăsească împreună la un eveniment 100% românesc. Cu ocazia preselecțiilor se vor organiza spectacole cultural – artistice românești. În cadrul acestor evenimente, concurentele se vor confrunta cu probe de dans modern și popular, interpretare de muzică și recitare de poezie, etc.
   În semifinalele și finalele organizate la nivel local se vor alege câștigătoarele care vor primi titluri regionale, cum ar fi Miss România în Italia – Umbria, Miss România în Italia – Piemonte, etc. Câștigătoarele titlurilor regionale vor participa la semifinala și finala națională, care se vor desfășura în perioada 10 – 25 iulie 2012 în Parcul Rainbow Magic Land (Roma).
   Tot în perioada 10 – 25 iulie se vor organiza la Roma (Piazza Venezia, Piazza del Popolo, Piazza di Spagna) evenimente – spectacol prin care concurentele ajunse în semifinala națională se vor pregăti și vor face diverse probe – pregătiri pentru probele din finala 2012. Concurentele vor fi coordonate de coregrafi și profesioniști din lumea cinematografiei/modei.
   Câștigătoarele locurilor I – II – III ale concursului vor participa la concursul (mondial) Miss Diaspora 2012, organizat în perioada 1 – 15 august la Mangalia.
   În cei cinci ani de când ARI organizează Miss România în Italia, rezultatele obținute la concursul Miss Diaspora de concurentele din Italia au fost: 2008 locul II – Denisa MELINTE, 2010 – Miss Diaspora, Tatiana RÄ‚DUCANU.
   NOUTATE pentru concursul Miss România în Italia 2012: este introdus votul de popularitate on line, pentru titlul de Miss Simpatica, de această dată juriul fiind comunitatea românească din Italia (și nu numai), astfel fiecare concurentă este angrenată într-o proprie „campanie electorală”. Votul de popularitate permite primelor trei clasate să participe la finala națională și există posibilitatea ca finala Miss România în Italia să aibă patru câștigătoare: locul I – II – III și „Miss Simpatica”.
   Pentru alte detalii, vizitați site-ul www.missromaniainitalia.it 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?