Ediția: Joi 23 Mai 2024. Nr. 6631
Ediția: Joi 23 Mai 2024. Nr. 6631

Mazda BT-50 a debutat la Sydney


Designerii Mazda au reușit să transforme o schiță futuristă în realitate cu noul BT-50. Modelul împarte în continuare platforma cu Ford Ranger, alături de care a debutat la Salonul Auto de la Sydney, Australia. Designerii Mazda au încercat să realizeze imposibilul cu noul BT-50. Echipa care a desenat acest model a încercat să realizeze un nou segment de nișă – Active Lifestyle Vehicle – pe care să îl exploateze doar ei. În mod incredibil, Mazda BT-50 încă împarte platforma cu Ford Ranger, dar asemănările dintre cele două modele sunt destul de puține. Cele două pick-up-uri construite în Malaezia au debutat împreună la Salonul Auto de la Sydney, dar destinația lor în viață este total dife-rită.
Mazda vrea să ridice ștacheta ca-lității în segmentul pick-up, încercând să ofere o alternativă viabilă la SUV-urile 4×4 și chiar la modelele break. Deși este un pick-up dezvoltat pentru cele mai dure condiții, modelul BT-50 promite un nivel de confort similar cu cel oferit de un autotu-rism obișnuit, dar cu maximum de utilitate pentru orice i se pune în față. Atât materialele, cât și elementele tehnolo-gice care echipează acest model promit să îl transforme pe BT-50 în liderul clasei.
Cei de la Mazda nu au dezvăluit însă niciun detaliu tehnic despre noul lor model. Având în vedere faptul că este frate de platformă cu Ford Ranger, ne putem aștepta ca acest model să fie disponibil tot cu două moto-rizări diesel și să beneficieze și de noul reductor controlat electronic. Vor exista în continuare versi-uni de motorizare oferite doar cu tracțiune spate, cât și versiuni oferite cu tracțiune integrală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?