Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Infopol


Eveniment rutier

    La data de 4 martie, ora 16.10, pe DC 169, polițiștii din Slobozia Bradului l-au depistat pe F. Ion, de 58 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism fără a poseda permis de conducere. În cauză a fost întocmit dosar penal.

Minoră dispărută, depistată de polițiști

    La data de 4 martie a.c., polițiștii din Ploscuțeni au depistat-o pe minora C. Livia Giorgiana, de 17 ani, din comuna Corbița, sat Ocheșești, față de care era dispusă măsura urmăririi naționale. Din primele verificări efectuate s-a stabilit faptul că minora, în perioada dispariției, a locuit în municipiul Bacău și municipiul București, venind în comuna Ploscuțeni în ziua de 1 martie a.c. Aceasta a fost încredințață familiei.

Activități de comerț ilicit

    La data de 4 martie a.c., ora 11.40, polițiștii Vulturu l-au depistat pe M. Vasile, de 31 ani, din comuna Brăhășești, sat Toflea, județul Galați, în timp ce oferea spre vânzare, în incinta unui bar din localitate, parfumuri contrafăcute, purtând marca unor diverse firme, pentru care nu a putut prezenta documente legale de proveniență.
    Bunurile au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, iar în cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punere în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similare.

Agresiune cercetată de polițiști

    La data de 4 martie a.c., ora 17.11, polițiștii din Vîrteșcoiu au fost sesizați despre faptul că V. Costică, de 38 ani, a fost lovit cu cuțitul de vecinul său S. Ilie, de 22 ani. Victima a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.
În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările sunt continuate pentru comiterea infracțiunii de lovire sau alte violențe.

Radare

DN2-E85: Călimănești – Haret; Pufești – Domnești; Garoafa – Bizighești;
Golești – Garoafa; Golești – Focșani; Dumbrăveni – Urechești; Sl. Bradului – Obrejița; Urechești – Popești; Focșani; Mărășești; Adjud;
DN 23: Răstoaca; Vulturu;
DN 2D: Bolotești; Vidra;
DN 2L: Panciu; Cîmpuri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?