Ediția: Miercuri 22 Mai 2024. Nr. 6630
Ediția: Miercuri 22 Mai 2024. Nr. 6630

Spitalele, datoare la Ambulanţă


   Spitalul Județean are datorii de aproximativ 180 de mii de lei către Serviciul de  Ambulanță Județean (SAJ). Datoriile au fost acumulate după ce ambulanța a transportat pacienți la alte unități medicale din țară. Ma-nagerul SAJ, medicul Mircea Stoenoiu, ne-a precizat că în majoritatea cazurilor, au fost transportați pacienți care aveau nevoie de proceduri speciale, ce nu pot fi realizate la Spitalul Județean de Urgență.
   În urmă cu câteva zile, Ambulanța a primit 20 de mii de lei de la Spitalul Județean, însă datoriile sunt în continuare mari. Conducerea Spitalului Județean de Urgență   ne-a declarat, prin intermediul purtătorului de cuvânt, Alina Pelin, că banii vor fi dați în momentul în care cei de la Casa de Asigurări de Sănătate vor aloca fonduri. În total, unitatea medicală are datorii de peste 15 milioane de lei. „O parte dintre datorii au fost achitate, iar restul vor fi achitate în momentul în care vom primi bani de la Casă”, a precizat Alina Pelin.
   Åži alte spitale din județ au datorii către Serviciul Județean de Ambulanță, dar mult mai mici, spre deosebire de cele ale Spitalului Județean de Urgență.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?