Ediția: Joi 25 aprilie 2024 Nr. 6612
Ediția: Joi 25 aprilie 2024 Nr. 6612

LANSAREA PROIECTULUI – Modernizarea, reabilitarea și extinderea rețelelor de energie electrică și a sistemelor pentru securitatea la incendiu în cadrul Spitalului Județean de Urgență Sf Pantelimon Focșani

22 noiembrie 2022

LANSAREA PROIECTULUI

Modernizarea, reabilitarea și extinderea rețelelor de energie electrică și a sistemelor pentru securitatea la incendiu în cadrul Spitalului Județean de Urgență Sf Pantelimon Focșani

Ministerul Sănătății; în parteneriat cu Spitalul Județean de Urgență „Sf. Pantelimon” din Focșani, a început derularea activităţilor din proiectul Modernizarea, reabilitarea și extinderea rețelelor de energie electrică și a sistemelor pentru securitatea la incendiu în cadrul Spitalului Județean de Urgență Sf Pantelimon Focșani.

Obiectivul general al proiectului este Creșterea capacității Spitalului Județean de Urgență Sf. Pantelimon Focșani de gestionare a crizei sanitare COVID-19 în contextul epidemiologic actual.

Rezultatul așteptat în urma implementării proiectului îl reprezintă cele 6 compartimente ale Spitalului Judeţean de Urgenţă Sf Pantelimon Focșani care beneficiază de echipamente noi prin achiziţii şi montaj sisteme de detectare,semnalizare, alarmare incendii cu acoperire totală şi de detectare semnalizare şi alarmare în cazul depaşirii concentraţiei maximă admisă de oxigen în atmosferă, oferind un răspuns util și eficient al sistemului medical public la criza COVID 19.

Valoarea totală a proiectului este de 737.128,38 lei, din care 737.128,38 lei reprezintă finanțare nerambursabilă.

Data începerii proiectului: 15.11.2022

Data finalizării proiectului: 31.12.2023

Codul SMIS al proiectului: 152887

Proiect co finanţat de Uniunea Europeană (UE) din Fondul European de Dezvoltare Regională – REACT EU, prin Programul Operaţional Infrastructură Mare 2014-2020

Date de contact: Spitalului Judeţean de Urgenţă Sf Pantelimon Focșani, tel. 0237 625000, e-mail: relatii.publice@spitalvn.ro, secretariat@spitalvn.ro.

Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?