Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

A condus băut ca să ajungă la serviciu


   Un șofer din Obrejița și un altul din Moreni, județul Dîmbovița, au fost trimiși în judecată de procurori, după ce au urcat la volan și au condus pe drumurile publice sub influența băuturilor alcoolice.
În cazul lui Emil B., de 31 de ani, din Obrejița, acesta a ajuns în atenția polițiștilor după ce a acroșat o mașină. Potrivit rechizitoriului prin care a fost trimis în judecată pentru infracțiuni la regimul circulației, fapta datează din 22 decembrie 2011. Procurorii spun că mașina condusă de învinuit a derapat, apoi a acroșat un alt autoturism, care circula în aceași direcție de mers. Åžoferul avea în sânge o alcoolemie de 1,50 grame la mie alcool pur în sânge. 
   În privința celuilalt dosar, respectiv al lui Nicu M., de 45 de ani, din Moreni, județul Dâmbovița, acesta a fost depistat la volan când conducea având în sânge o alcoolemie de 2,10 grame per litru alcool pur în sânge. Bărbatul a fost oprit regulamentar de polițiști, la data de 24 noiembrie 2011, în afara localității Slobozia Bradului. Ambele dosare au ajuns pe rolul Judecătoriei Focșani, unde cei doi șoferi vor fi judecați.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?