Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628
Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628

Polițist lovit de prietenul unui șofer băut


   Un polițist din cadrul Biroului Rutier Focșani, care și-a „permis” să tragă la răspundere un șofer băut, a fost lovit de un prieten al acestuia. Incidentul s-a produs în noaptea de duminică spre luni, puțin după miezul nopții.
   Agentul de la circulație a oprit în trafic, pe strada Mărășești, un autoturism Audi, condus de un bărbat de 50 de ani, din Odobești. Șoferul a fost testat cu aparatul alcooltest, iar rezultatul a fost de 0,42 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat.
   Prin urmare, omul legii i-a solicitat șoferului să îl însoțească la Spitalul Militar din Focșani, pentru a-i fi recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. Până aici, lucrurile au decurs normal. În curtea unității medicale însă, a apărut din senin un prieten de-al bărbatului băut, în vârstă de 38 de ani, din Vânători. Acesta s-a luat la harță cu polițistul și a început să-l împingă, după care l-a lovit cu cotul în zona feței. Polițistul nu a avut nevoie de îngrijiri medicale. „Bărbatului i-au fost întocmite actele premergătoare săvârșirii infracțiunii de ultraj, iar cercetările sunt continuate cu suspectul în stare de libertate”, se arată într-un comunicat de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?