Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

Dansatoare de cabaret în grevă


   Faimosul cabaret Crazy Horse din Paris a fost forțat să anuleze două zile de spectacole, pe motiv că dansatoarele nemulțumite de remunerația mică au refuzat să iasă pe scenă.
   Într-o declarație către managamentul localului, cumpărat recent de investitori belgieni, acestea reclamă că salariul lor nu este conform cu volumul de muncă efectuat și suportă cheltuieli prea mari pentru costumația scenică. Astfel, pe parcursul unui an, o dansatoare la Crazy Horse uzează șase perechi de pantofi, 2.500 de perechi de ciorapi, 720 de perechi de gene false; consumă 300 tuburi de ruj, plus 500 litri de creme și diferite alifii de corp.
   Cabaretul Crazy Horse funcționează din 1951, numărând până în prezent circa 15 milioane de vizitatori, între care celebrități de renume mondial, precum defunctul președinte american John F. Kennedy, asasinat în 1963 la Dallas, regele Rock’n Roll- ului, Elvis Presley, sau cunoscuta actriță Sharon Stone.    
   Pe scena acestui local a dansat Dita Von Teese, tot de aici și-a selectat dansatoarele pentru show-urile sale Kylie Minogue.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?