Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628
Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628

Revista „Terra, suntem copiii tăi!“, lansată la Bibliotecă


   Biblioteca Județeană „Duiliu Zamfirescu” Vrancea organizează pe 15 mai, de la ora 11.00, împreună cu reprezentanții Grădiniței nr.1 din Focșani, lansarea Revistei „Terra, suntem copiii tăi!”.
   Aceasta apare ca rezultat al sesiunii de comunicări din cadrul proiectului educațional cu același nume, coordonat de profesorii Nicoleta Avram, Violeta Gîsculescu și directorul Grădiniței nr.1 Focșani, Mariana Călin. „Revista este  un ghid pentru cadrele didactice și nu numai și cuprinde proiecte, lucrări pe domeniu ecologic, experiențe didactice. Ziua de 15 mai nu a fost aleasă întâmplător, fiind Ziua Internațională de Acțiune pentru Climă, iar proiectul «Terra, suntem copiii tăi» are un obiectiv comun și anume că toate instituțiile implicate să conștientizeze că noi toți putem păstra Pământul o pla-netă vie pentru noi și generațiile viitoare, fiecare dintre noi poate contribui la realizarea acestui lucru, indiferent de domeniul de activitate și stă în puterea noastră să facem asta”, se precizează în comunicatul de presă trimis redacției noastre.
   Proiectul se află la al treilea an de desfășurare și este un parteneriat între grădinițe, școli, Casa Corpului Didactic, Biblioteca Județeană „Duiliu Zamfirescu” Vrancea, firme specializate în recuperarea, refolosirea și reciclarea materialelor, cola-borarea cu specialiști în protecția mediului, Ocolul Silvic Focșani și părinți. În cadrul acestui parteneriat, copiii vor participa la activități pentru protecția mediului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?